Tubulatura Rectangulara

Tubulatura rectangulara de ventilatie Stronghouse


Tubulatura rectangulară de ventilaţie Stronghouse este realizată în cele mai bune condiţii de calitate şi durabilitate. Materialul standard folosit este tabla zincată, cu o depunere de zinc de până la 275 g/mp. Grosimea tablei zincate folosite variază între 0.5mm şi 1.2mm, în funcţie de dimensiunea tubulaturii şi presiunea aerului. La cerere, se pot realiza comenzi din tablă de oţel cu grad înalt de zincare, din inox sau aluminiu. Tubulatura este rigidizată prin executarea unor nervuri de tip Z.

Canalele rectangulare sunt fabricate din rulouri de tablă pe o maşină automată. În acest fel, se obţin tronsoane de tubulatură executate dintr-o singură bucată de tablă, cu un singur falţ de colţ, asigurând o etanşeitate sporită a tubulaturii.

Tronsoanele de tubulatură rectangulară de ventilaţie şi piesele speciale sunt cuplate prin şuruburi în zona colţarelor şi cleme de-a lungul flanşelor. Tronsoanele pot fi livrate, la cerere, cu un cap liber sau cu flanşă montată provizoriu. În acest fel, se poate realiza ajustarea tuburilor chiar la locul montajului. Pentru o etanşeitate sporită, clienţii pot solicita aplicarea unui strat de mastic la colţurile tubulaturii şi pe falţul longitudinal.

Stronghouse poate realiza şi alte produse de tubulatură rectangulară: tubulatură ALP, plenumuri, protecţii de ploaie, protecţii mecanice, atenuatoare de zgomot, treceri prin acoperiş, exhaustoare, tubulatură pentru fum şi gaze fierbinţi, structuri speciale şi profile diverse.